Los toestel kopen of op zoek naar de goedkoopste smartphone?

Begin direct met het vergelijken van de meest populaire smartphones en pak de beste aanbiedingen voor het beste & goedkoopste los toestel.

Meest populaire losse toestellen van dit jaar

iphone 7 los kopen

Apple iPhone 7

samsung galaxy s7 los

Galaxy S7

iphone 8 plus los toestel

Apple iPhone 8

samsung galaxy s8 los toestel

Galaxy S8

iphone x los

Apple iPhone 6

samsung galaxy s9 los toestel

Galaxy S9

Smartphone of Los toestel kopen?

Een smartphone kopen is voor veel mensen onnodig lastig. Je kunt tegenwoordig namelijk heel gemakkelijk smartphones vergelijken. In onze handige vergelijker kun je gemakkelijk alle aanbieders van een smartphone langs elkaar leggen. 

Vergelijken is simpel, selecteer een smartphone aan de linkerkant van de vergelijker en je bent binnen 3 minuten klaar. Als je wat meer specifieke wensen hebt kun je de vergelijker gemakkelijk personaliseren naar je eigen wensen.

Kies een smartphone zonder abonnement en je kunt werkelijk elke aanbieder in Nederland bekijken. Of je nu op zoek bent naar een goede aanbieding voor een telefoonabonnement, los toestel of sim only abonnement je kunt in een oogopslag de goedkoopste smartphone aanbieding verzilveren.

Weet je nog niet wat je wil en heb je wat hulp nodig bij het smartphone kopen? Maak dan gebruik van onze smartphone top 10 lijsten. We hebben voor iedereen een speciale top 10 uitgewerkt zodat je direct weet welke toestellen beschikbaar zijn.

Handige Smartphone Top 10

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, er zijn tegenwoordig echter zo ontzettend veel modellen beschikbaar dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een Top 10 samengesteld voor allerlei specifieke wensen van smartphone eigenaren in Nederland.

Top 10 – Goedkope Smartphone

Top 10 – Beste Smartphone

Top 10 – Senioren Smartphone

Top 10 – Kleine Smartphone

Top 10 – Dure Smartphone

Top 10 – Waterdichte Smartphone

Top 10 – Nieuwe Smartphone

✓ Alle aanbieders op 1 centrale plaats
✓ Als eerste kortingen & acties verzilveren
✓ Bijna alle aanbieders leveren binnen 24 uur
✓ Volledig onafhankelijk smartphones vergelijken
✓ Altijd de beste prijs voor smartphones

los toestel mediamarkt
coolblue los toestel

Meest gestelde vragen over smartphone kopen & los toestel vergelijken

Waar moet je op letten bij een losse telefoon kopen?

Het kan natuurlijk zijn dat je de zoektocht naar een nieuwe smartphone gestart bent. Toch is het belangrijk om voor deze zoektocht een aantal dingen op een rijtje te zetten. We raden je aan om de eerste 3 punten te doorlopen voordat je los toestel gaat kopen

Het kan natuurlijk zijn dat je de zoektocht naar een nieuwe smartphone gestart bent. Toch is het belangrijk om voor deze zoektocht een aantal dingen op een rijtje te zetten.

We raden je aan om de eerste 3 punten te doorlopen voordat je los toestel gaat kopen⦁ Denk na over de totale opslagcapaciteit van je smartphone, maak je veel video’s en foto’s?

Dan is opslagruimte een belangrijke factor bij de aankoop van je nieuwe smartphone zonder abonnement. Denk bijvoorbeeld na over uitbreidbaar geheugen of een ruime opslagcapaciteit van 256GB.

⦁ Denk goed na over de diverse opties waar je op wil letten, ben je op zoek naar een dual sim smartphone, simlockvrije smartphone, beste camera smartphone of wil je gewoon een goedkoop los toestel?

⦁ Welk besturingssysteem heeft je voorkeur? Heb je altijd gebruik gemaakt van iOS of ben je gewend aan Android van Google? Wie weet ben je wel aan iets nieuws toe en wil je de stap maken naar een ander besturingssysteem.

Welk besturingssystemen moet ik bekijken tijdens het los toestel kopen?

Je zult tijdens het smartphone vergelijken merken dat veel losse telefoons beschikken over dezelfde besturingssystemen. Android, iOS en Windows Mobile worden over het algemeen gebruikt door alle telefoon fabrikanten.

Het is natuurlijk logisch dat ieder platform zijn eigen voor en nadelen heeft, daarbij speelt persoonlijke smaak natuurlijk ook een grote rol in de keuze voor een los toestel. 

Er zijn 3 grote besturingssystemen beschikbaar voor losse toestellen

iOS van Apple staat doorgaans bekend om de gemakkelijke interface, het strakke design en de veiligheid van het besturingssysteem. Android wat ontworpen is door Google geeft je werkelijk elke vrijheid om je smartphone naar eigen wens te personaliseren.

Windows Mobile is tot nu toe nog geen groot succes geworden in Nederland, toch is dit besturingssysteem de afgelopen jaren steeds beter en gemakkelijker in gebruik geworden. 

Smartphone kopen los toestel & opslagcapaciteit

Zoals je in het lijstje kon zien hebben we het ook gehad over opslagcapaciteit. Tegenwoordig heb je smartphones die beschikken over een enorm intern geheugen van 256GB.

Dit is voor veel mensen veel te veel opslagcapaciteit zou je denken, toch valt dat best wel mee. Door de steeds betere camera’s worden foto’s en video’s een stuk groter opgeslagen op je telefoon. Daarbij moet je er rekening mee houden dat het besturingssysteem zelf ook ruimte inneemt op het interne geheugen.

Als je een normale gebruiker bent die niet al teveel video en foto’s maakt en gebruik maakt van Facebook, Whatsapp of oldschool bellen dan is een smartphone met minimaal 16 GB opslagruimte gewenst.

DUAL sim smartphone voor prive en zakelijk gebruik van losse toestellen

De dual-sim smartphone begint steeds meer een standaard te worden. De nieuwste toestellen van Apple & Samsung hebben altijd de mogelijkheid om 2 simkaarten te gebruiken in een los toestel.

Als je zakelijk & prive gebruik maakt van twee telefoonnummers kan een DUAL sim smartphone goed van pas komen. Het is wel belangrijk dat je vooraf checkt of er genoeg geheugen aanwezig is om alle media op te slaan.

Wil je geen los toestel kopen met een grote opslagcapaciteit? Kijk dan naar een smartphone waar je het geheugen kan uitbreiden met een additionele geheugenkaart. 

Welke onderdelen zijn belangrijk voor een smartphone zonder abonnement?

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van de camera op je smartphone, dat is ook logisch want tegenwoordig kunnen de meeste camera’s al foto’s schieten van ware professionele kwaliteit.

Je ziet ook steeds meer toestellen verschijnen die 2 of zelfs 3 camera’s beschikbaar hebben.

⦁ Hoeveel megapixels moet de camera zijn? 

⦁ Wil je de beschikking hebben over een dubbele camera?

Batterijcapaciteit van je toestel

Als je kijkt naar de batterijcapaciteit van een smartphone is het belangrijk om te kijken hoe lang de accu meegaat. Daarbij is het belangrijk om te weten of deze accu ook over een ‘snel opladen’ functionaliteit beschikt.

Over het algemeen geldt de volgende stelregel, hoe hoger de capacitiet hoe langer de accu meegaat.

⦁ Wil je een maximale batterijcapaciteit? Maak je veel gebruik van camera/video?

⦁ Wil je de beschikking hebben over draadloos opladen smartphone

Het scherm van de smartphone

Dit is natuurlijk een inkoppertje, de afgelopen jaren zijn de schermen natuurlijk steeds groter geworden. Toch wil dat natuurlijk niet zeggen dat iedereen dat prettig vindt, zo zijn er genoeg mensen die graag een kleiner toestel willen gebruiken.

Een kleine smartphone heeft een grootte van gemiddeld 4.5 inch, als je naar de 5 inch gaat praat je over een normale smartphone. Alle smartphones met een scherm dat groter is dan 5,5 inch worden gezien als grote toestellen.

⦁ Klein scherm (tot 4.5 inch)

⦁ Normaal scherm (tot 5.5 inch)

⦁ Groot scherm (5.5 inch en groter)

Vingerafdrukscanner

Tegenwoordig vinden mensen de beveiliging van hun smartphone steeds belangrijker worden. De vingerafdrukscanner is daardoor erg populair geworden. Je kunt tegenwoordig op talloze manieren je smartphone beveiligen. De meeste smartphones in het hogere segment beschikken over een vingerafdrukscanner.

Met Dual Sim functionaliteit

Dual Sim is natuurlijk een handige functionaliteit als je 2 verschillende nummers hebt. Veel zakelijke gebruikers maken gebruik van deze handige DUAL sim functionaliteit.

Je kunt 2 simkaarten in een smartphone plaatsen, dat kan zelfs als ze van verschillende aanbieders zijn. Zo hoef je nooit meer op 2 toestellen tegelijk te letten.

 

Wat is een normale levensduur voor smartphones?

De levensduur van een smartphone hangt van een aantal zaken af. Over het algemeen zijn de meningen nogal verdeeld. De bekende organisatie de Consumentenbond schat de gemiddelde levensduur van een smartphone op ongeveer 2,5 jaar.

Toch zijn er diverse andere bronnen die aangeven dat een nieuwe smartphone bij normaal gebruik zeker 15 tot 18 maanden meegaat. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je met de smartphone omgaat. Toch zul je het zelf al een keer meegemaakt hebben, hoe zuinig je ook bent op je toestel een ongeluk zit in een klein hoekje.

De meeste smartphones gaan kapot door stoot en valschade. De reparatie van een kapot display was een aantal jaren geleden nog niet zo duur. Tegenwoordig beschikken smartphones over een stuk geavanceerdere displays waardoor een scherm vervangen al snel een duur grapje wordt.

Als je een van de bekende toestellen van Samsung & Apple zul je het ook wel gezien hebben. Een kapotte batterij vervangen is niet meer mogelijk door deze zelf te verwijderen.

Grote fabrikanten hebben er voor gezorgd dat smartphones geen verwisselbare accu’s hebben. Let daarbij ook op de software updates want deze beïnvloeden de levensduur als ze niet meer worden uitgevoerd op een smartphone.

Welke smartphone kan ik voor mijn kind aanschaffen?

Als ouder wil je altijd in contact kunnen komen met je kinderen. Een smartphone is daar een handig hulpmiddel voor, zo kun je je kind altijd bellen als dat nodig is. Maar wat is nu een goed los toestel voor kinderen? En waar moet ik precies op letten bij de eerste smartphone voor je kind.

De prijs van een smartphone voor kinderen

Het eerste waar je op moet letten is natuurlijk de prijs. Om je kind zomaar de nieuwste iPhone van 1300 euro te geven is natuurlijk niet nodig. Kinderen hebben over het algemeen genoeg aan functies zoals Whatsapp, bellen, sms’en en internetten. Daarnaast beschikken bijna alle smartphones over een camera en voldoende opslagcapaciteit om foto’s op te slaan.

 • Je hoeft in principe niet meer dan € 300,- uit te geven voor een toestel voor kinderen.
 • De tweede vraag die je jezelf moet stellen is vrij simpel, wat moet de smartphone allemaal kunnen? Wil je kind HD films gaan kijken via Netflix, 3D games spelen of zelfs foto’s bewerken?

Denk goed na over de functionaliteiten

Over het algemeen geldt de volgende regel, als je meer uit een toestel wil halen door bovengenoemde functies te gebruiken is het nodig om over meer werkgeheugen, een betere camera en grotere opslagcapaciteit te beschikken. Denk vooraf goed na over de functionaliteiten die je nodig vindt voor je kind, de prijs van de smartphone kan namelijk flink varieren als je naar functionaliteiten zoals een camera kijkt.

Kijk naar de behuizing en grootte van het toestel

De laatste tip die we je geven is om naar de behuizing en het formaat van de smartphone voor kinderen te kijken. Het is natuurlijk niet altijd zo maar de meeste kinderen gaan onvoorzichtiger met spullen om dan volwassenen.

 • Een toestel dat tegen een stootje kan is dus meestal gewenst. Kijk goed naar het materiaal van de behuizing.
 • Een aluminium of metalen behuizing is goed bestand tegen val-, kras- en stootschade in vergelijking met een glazen of kunststof behuizing. Ook kun je een extra screen protector gebruiken om het display nog beter te beschermen tegen schade.
Hoe zit het met de processor van smartphones 2018?

Je zult vast wel eens van het woord processor gehoord hebben. Je kent deze natuurlijk van de computer, toch zit er ook een processor in je smartphone. Het is misschien wel het meest essentiele onderdeel van je smartphone. De processor doet namelijk al het zware rekenwerk en zorgt er voor dat jij soepel gebruik kunt maken van apps.

De processor is het brein van je losse toestel

De processor of chipset is het component van je smartphone dat alles aanstuurt en laat functioneren. Wij als mens hebben een brein en deze chipset kun je zien als het brein van de smartphone. 

Als jij een app opstart of iemand wil bellen worden al deze handelingen aangestuurd door de processor. Jij ziet alleen de visuele omzetting van het werk dat de processor doet. Al deze handelingen worden in een handomdraai uitgevoerd.

Hoe werkt de smartphone processor precies?

De smartphone processor werkt als volgt. Als je bijvoorbeeld besluit om een foto te openen wordt deze opdracht ontvangen door de processor en doorgegeven aan het geheugen in je toestel. Dit wordt ook wel de ophaalfase genoemd.

Vervolgens kom je terecht in de decodeerfase, daar slaat de smartphone alle instructies op in begrijpelijke taal die je smartphone begrijpt. Op dat moment komt de processor direct in de uitvoerfase terecht. Op dat moment zie jij de foto openen op je display. De laatste opslagfase zorgt er voor dat de uitgevoerde instructies opgeslagen worden in het registergeheugen.

Hoe zit het met de snelheid van een processor?

Er zit natuurlijk vaak verschil in de snelheid van alle smartphones. Dit komt grotendeels door de gekozen processor in het toestel.

Hoe snel een processor handelingen verwerkt is afhankelijk van diverse factoren. Een van de belangrijkste factoren is het aantal processorkernen.

De kloksnelheid van je processor

Nog een belangrijk onderdeel is de kloksnelheid. Als je gekozen hebt voor een processor met een lage kloksnelheid en een laag aantal processorkernen kun je er vanuit gaan dat je smartphone trager werkt dan een concurrent met een hogere kloksnelheid.

Over het algemeen is het in de smartphone wereld relatief eenvoudig, wil je een snel toestel? Dan betaal je meer omdat processors relatief kostbaar zijn. Een goedkoper toestel verricht handelingen een stuk trager dan een toestel uit het hoogsegment.

 

Komt het vaak voor dat er een smartphone aanbieding beschikbaar is?

Jazeker, het komt bijna wekelijks voor dat er een smartphone aanbieding in de vergelijker wordt toegevoegd.

Aanbieding smartphone

We raden je altijd aan om regelmatig een kijkje te nemen op deze pagina om mobiele telefoons aanbiedingen zonder abonnement te verzilveren.

Omdat er zo ontzettend veel verschillende toestellen beschikbaar zijn en telecom aanbieders tegen elkaar concurreren met smartphone aanbiedingen kun je binnen 3 minuten geld besparen op de aanschaf van je nieuwe toestel.

Los toestel aanbieding

Tegenwoordig zijn er ook vaak iPhone aanbieding los beschikbaar zodat je zeker weet dat je de goedkoopste iPhone aanbieding los toestel te pakken hebt.

Eigenlijk zijn er van alle grote merken zoals Apple & Samsung altijd wel actieve cashbacks, besparingen op abonnementen en aanbiedingen voor een los toestel te vinden.

Wat is de camerakwaliteit van een smartphone?

De camera is voor veel mensen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van een toestel. De beste camera smartphone 2018 vinden lijkt misschien makkelijk maar er zijn tegenwoordig zo veel verschillende modellen met goede camera’s. Daarbij merken we dat veel mensen een smartphone met goede camera vinden als moeilijk ervaren omdat ze niet precies weten waar ze op moeten letten.

Over het algemeen kun je de kwaliteit van de camera indelen in 4 verschillende klasses. Je hebt camera’s van topkwaliteit, uitstekende kwaliteit, goede kwaliteit, standaard kwaliteit en matige kwaliteit.

Smartphone met beste camera beschikt over de volgende onderdelen

Als je een goede inschatting wil maken van de kwaliteit van de camera moet je op een aantal zaken letten. Zo kijk je als eerste naar de beeldsensor. Als je een grote beeldsensor hebt heeft dat invloed op het beeldformaat, de resolutie en kwaliteit van foto’s bij weinig licht. Daarbij let je op het type diafragma en de lenzen die gebruikt worden. Het diafragma zorgt voor een goede hoeveelheid licht en de lens zorgt voor een goede portretfoto met een telelens.

Optische beeldstabilisatie voor beste camera smartphone

 • Tegenwoordig letten ook veel mensen op optische beeldstabilisatie. Deze functie zorgt er voor dat al je filmpjes en foto’s stabiel zijn zelfs als je de camera beweegt. Ook kijk je naar de autofocus functie om de camera goed scherp te stellen en is het slim om te kijken wat voor type flitser je smartphone camera heeft.
 • Het aantal megapixels van de camera geeft aan hoeveel pixels er in een foto zitten. Daarbij kun je met het aantal MP zien hoe groot een foto kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies op de foto’s te zien is.
 • Het gebruik van een tweede camera zorgt voor een een scherpte-diepte effect in je foto, dat wordt ook wel het bokeh-effect genoemd. Tegenwoordig hebben smartphones ook de beschikking over een derde camera waardoor foto’s nog gedetailleerder worden.

 

 

Welke schermen zijn er allemaal beschikbaar voor smartphones?

Er is tegenwoordig een groot assortiment aan smartphones beschikbaar. Je hebt ze in kleine, gemiddelde en grote versies beschikbaar. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzichtje van de gebruikelijke groottes van schermen die beschikbaar zijn.

Klein scherm voor je smartphone

Als we het hebben over kleine smartphones praten we over schermen van maximaal 4,5 inch groot. Deze smartphones zijn gemakkelijk om te bellen maar zijn minder geschikt voor films, camerawerk en andere functionaliteiten waar een groot scherm handig voor is. Toch hebben ze natuurlijk het voordeel dat ze vaak comfortabel te bedienen zijn en je kunt ze overal mee naartoe nemen in je broekzak.

Gemiddeld scherm voor je smartphone

Als je praat over een gemiddeld scherm heb je het over ongeveer 4,6 tot 5 inch. Over het algemeen maken de meeste smartphone gebruikers dit soort schermen. Je kunt deze schermen gemakkelijk met een hand gebruiken en ze passen in iedere broekzak.

Groot scherm voor je smartphone

Als we het hebben over smartphones met een groot scherm praten we over het algemeen over 5,1 tot 5,5 inch. Over het algemeen zijn deze toestellen nog handzaam en goed te gebruiken in het dagelijkse leven.

Echter is dit wel een kwestie van smaak want veel mensen vinden deze schermen veel te groot. Het grote voordeel is natuurlijk dat films kijken, foto’s maken en lezen een waar genot wordt op een mooi, helder groot scherm. De bediening wordt daarbij ook een stuk gemakkelijk omdat je ruimte hebt om te navigeren naar elke app.

Overstappen van Android naar iOS?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Overstappen van iOS naar Android?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe kun je smartphones het beste beveiligen?

Hoe kun je er voor zorgen dat smartphones optimaal beveiligd zijn? Als je een nieuw toestel hebt aangeschaft wil je natuurlijk wel dat je goed beveiligd bent.

Zo zijn er tegenwoordig allerlei virussen, hackers en dieven van persoonsgegevens actief. Het is gelukkig niet moeilijk om je smartphone te beveiligen. Lees verder om wat handige tips te zien die je helpen bij het beveiligen bij je smartphone.
Stel een toegangscode in op je smartphone

Dit is een inkoppertje natuurlijk maar je zult verbaasd zijn over hoeveel mensen geen gebruik maken van de schermvergrendeling.

Tegenwoordig kun je dat doen met een toegangscode van 4 tot 6 cijfers. Veel mensen kiezen ook een veegpatroon maar over het algemeen is dan minder veilig dan een cijfercode want dieven kunnen het patroon van je veeg achterhalen.

Nog een veilige optie voor het vergrendelen van je jouw smartphone is een vingerafdrukscanner die de ontgrendeling van je smartphone volledig regelt met je vingerafdruk.

Wijzig de standaard pincode van je simkaart

Je hebt meestal een simkaart die ook uitgerust is met een pincode. Over het algemeen zul je weten dat de standaardcode 0000 is. Als je deze bij het begin al veranderd hebt ben je goed bezig. Heb je dit nog niet gedaan dan raden we je aan om je smartphone beter te beveiligen door de pincode aan te passen.Zo voorkom je dat iemand op jouw kosten gaat bellen, sms’en of internetten of nog erger, fraude pleegt met jou gegevens en toestel.

Blijf Android, iOS en apps updaten

We raden je altijd aan om je smartphone te updaten naar de meest nieuwe versie van Android of iOS. Zo weet je zeker dat je over de laatste beveiligingsupdates beschikt en is er geen ruimte voor hackers om gebruik te maken van veiligheidslekken in oudere versies. Het kost vaak maar 10 minuutjes en je bent weer helemaal veilig.
Scan je toestel op virussen

Zorg er voor dat je een antivirus applicatie op je smartphone hebt geinstalleerd. Zo weet je zeker dat schadelijke apps geen kans krijgen om binnen te dringen binnen je systeem. Je hoeft hier niet eens voor te betalen dus installeer vandaag nog deze handige gratis antivirus app voor je smartphone.

Hoe zit het met smartphones pre orderen bij grote retailers?

Soms is het mogelijk om smartphones te pre-orderen bij diverse retailers. De voorraad en de voorwaarden van verkoop kunnen behoorlijk verschillen per retailer. Zo is het los toestel mediamarkt anders dan het los toestel Coolblue. Lees verder als je informatie wil vinden over de voorwaarden en voorraad van verschillende pre-order acties.

De meeste retailers leveren alleen bestellingen als alle producten die in de bestelling gekocht zijn op voorraad zijn. Als je bijvoorbeeld extra accessoires hebt besteld bij je nieuwe smartphone kan het zijn dat deze nog niet leverbaar zijn door een retailer. Deze worden dan later verstuurd, soms is het slim om accessoires los te bestellen.

De volgende voorwaarden zijn bij de meeste retailers standaard als we het hebben over losse toestellen pre-orderen.

 • Je dient het toestel volledig vooraf te betalen.
 • Het is niet mogelijk een pre-order af te halen in een van onze winkels.
 • Helaas kan het voorkomen dat de vraag groter is dan het aanbod. Hoewel we met bloed, zweet en tranen proberen dit te voorkomen, kan het gebeuren dat de leverdatum verschoven wordt.
 • De meest recente informatie over de levering van een toestel wordt via deze pagina gecommuniceerd.

Smartphone los kopen die je misschien nog niet kent?

Galaxy S9 Note

Apple iPhone XS

Galaxy S9

Huawei P20

OnePlus 6T

Welke merken smartphones zijn er allemaal beschikbaar?

Samsung smartphone

Wie kent ze tegenwoordig niet? De smartphones van Samsung. Logisch want Samsung is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider op het gebied van smartphones. De kwalitatieve en sterke materialen van de Samsung smartphones hebben de harten van mening Nederlander veroverd.

Veel mensen zijn op zoek naar losse toestellen van Samsung. Om je een goed beeld te geven van alle mensen in Nederland hebben we een lijstje gemaakt van de meest gekochte toestellen van dit moment. Zoals je ziet zijn veel mensen op zoek naar allerlei types toestellen.

De uitstraling van Samsung smartphones is over het algemeen vrij premium en ze beschikken vaak over een geweldige camera en sterke processor. Ook kun je bijna elke Samsung smartphone draadloos opladen, dat is nog eens makkelijk. Het is heel gemakkelijk om op deze website het gehele aanbod aan Samsung smartphones te vergelijken.

Samsung Galaxy s6 los toestel

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar een ouder samsung galaxy s6 los toestel. Als je op zoek bent naar zo’n samsung s6 los toestel kun je kiezen voor de normale versie of je kunt de luxere samsung galaxy s6 edge los toestel kiezen als je een extra uitgebreide versie wil. Het samsung s6 edge los toestel is onder Nederlanders nog steeds populair, want we zien steeds vaker dat er losse modellen worden verkocht. De samsung s6 kopen zonder abonnement is dus een optie die steeds meer mensen overwegen. Dat omdat de kosten veel lager liggen t.o.v. de aanbiedingen van abonnementen.

De samsung galaxy s6 los is dus een goede investering als je weinig geld kwijt wil zijn. Als je echt een klapper wil maken kun je ook nog gaan voor de samsung galaxy s6 los toestel aanbieding, het kan namelijk voorkomen dat er allerlei aanbiedingen gedaan worden voor dit toestel waardoor je nog goedkoper uit ben. Zo weet je zeker dat je online het goedkoopste samsung galaxy s6 los toestel. Ook heb je hem nog in diverse kleuren want je kunt het samsung galaxy s6 los toestel wit, zwart, rood of zilver kopen. Denk dus goed na voordat je een samsung galaxy s6 los toestel kopen overweegt. Het is natuurlijk een wat ouder model maar voor veel mensen beschikken dit soort smartphones nog over meer dan voldoende kwaliteiten.

Samsung Galaxy s7 los toestel

Wil je een samsung galaxy s7 los toestel bekijken op het internet? Dat kunnen we ons goed voorstellen want het samsung s7 los toestel is nog steeds een echte allrounder. Dit model doet het al jaren goed en wordt nog steeds goed verkocht. Veel Nederlanders die een extraatje willen kiezen voor het samsung galaxy s7 edge los toestel, daar heb je de beschikking over nog veel meer geavanceerde functies. Veel mensen kiezen een samsung s7 edge los toestel omdat de prijs het afgelopen jaren flink gedaald is. Dat is ook niet zo gek want er zijn nog veel meer nieuwe toestellen bijgekomen de afgelopen jaren.

Als je vraagt naar de samsung galaxy s7 prijs los toestel kun je ongeveer rekenen op een gemiddelde prijs van 250 tot 300 euro. Je kunt er dan vanuit gaan dat je zeker 2 jaar met dit toestel kunt doen. Als je het echt slim wil doen ga je voor een aanbieding samsung s7 los toestel want dan kun je echt veel kosten besparen, het kan soms zelfs voorkomen dat er bijna 20% van je samsung s7 los wordt afgetrokken.  Zo wordt het wel erg makkelijk om een samsung galaxy s7 los toestel te kopen want je bespaart al snel 100 euro op je toestel. Je ziet het al, het is dus helemaal niet moeilijk om de goedkoopste samsung s7 los toestel te vinden zonder al te veel gedoe.

Samsung Galaxy s8 los toestel

Wil je samsung galaxy s8 los toestel online bekijken en vergelijken? Dat kunnen we ons goed voorstellen want het samsung s8 los toestel is nog steeds een echte allrounder. Dit model doet het al jaren goed en wordt nog steeds goed verkocht. Veel Nederlanders die een extraatje willen kiezen voor het samsung galaxy s8+ los toestel, daar heb je de beschikking over nog veel meer geavanceerde functies. Veel mensen kiezen een samsung s8 plus los toestel omdat de prijs het afgelopen jaren flink gedaald is. Dat is ook niet zo gek want er zijn nog veel meer nieuwe toestellen bijgekomen de afgelopen jaren.

Als je vraagt naar de samsung galaxy s8 prijs los toestel kun je ongeveer rekenen op een gemiddelde prijs van 250 tot 300 euro. Je kunt er dan vanuit gaan dat je zeker 2 jaar met dit toestel kunt doen. Als je het echt slim wil doen ga je voor een samsung s8 aanbieding los toestel want dan kun je echt veel kosten besparen, het kan soms zelfs voorkomen dat er bijna 20% van je galaxy s8 los toestel wordt afgetrokken.  Zo wordt het wel erg makkelijk om een los toestel samsung s8 te kopen want je bespaart al snel 100 euro op je toestel. Je ziet het al, het is dus helemaal niet moeilijk om de samsung galaxy s8 los te vinden zonder al te veel gedoe.

Samsung Galaxy s9 los toestel

Wil je samsung galaxy s9 plus los toestel online bekijken en vergelijken? Dat kunnen we ons goed voorstellen want het samsung s9+ los toestel is nog steeds een echte allrounder. Dit model doet het al jaren goed en wordt nog steeds goed verkocht. Veel Nederlanders die een extraatje willen kiezen voor het samsung galaxy s9+ los toestel, daar heb je de beschikking over nog veel meer geavanceerde functies. Veel mensen kiezen een samsung s9 prijs los toestel omdat de prijs het afgelopen jaren flink gedaald is. Dat is ook niet zo gek want er zijn nog veel meer nieuwe toestellen bijgekomen de afgelopen jaren.

Je wil natuurlijk wel weten wat de samsung galaxy s9 plus prijs los toestel is. Nou, het is nog een relatief nieuw model waardoor de kosten nog relatief hoog zijn. Als je echt kosten wil besparen raden we je aan om volgend jaar nog een keer te kijken naar dit model. Over het algemeen zijn de smartphones flink in prijs verlaagd naar een jaar.

Apple smartphone

Wie kent ze tegenwoordig niet? De smartphones van Apple. Logisch want Apple is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider op het gebied van smartphones. De kwalitatieve en sterke materialen van de Apple smartphones hebben de harten van mening Nederlander veroverd.

Veel mensen zijn op zoek naar losse toestellen van Apple. Om je een goed beeld te geven van alle mensen in Nederland hebben we een lijstje gemaakt van de meest gekochte toestellen van dit moment. Zoals je ziet zijn veel mensen op zoek naar allerlei types toestellen.

De uitstraling van Apple smartphones is over het algemeen vrij premium en ze beschikken vaak over een geweldige camera en sterke processor. Ook kun je bijna elke Apple smartphone draadloos opladen, dat is nog eens makkelijk. Het is heel gemakkelijk om op deze website het gehele aanbod aan Apple smartphones te vergelijken.

iPhone 6 los toestel

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar een ouder iphone 6s los toestel. Als je op zoek bent naar zo’n iphone 6 los toestel nieuw kun je kiezen voor de normale versie of je kunt de luxere iphone 6 plus los toestel kiezen als je een extra uitgebreide versie wil. Het iphone 6 kopen los toestel is onder Nederlanders nog steeds populair, want we zien steeds vaker dat er losse modellen worden verkocht. De iphone 6 zonder abonnement is dus een optie die steeds meer mensen overwegen. Dat omdat de kosten veel lager liggen t.o.v. de aanbiedingen van abonnementen.

De iphone 6 los kopen is dus een goede investering als je weinig geld kwijt wil zijn. Als je echt een klapper wil maken kun je ook nog gaan voor de iphone 6 plus los kopen, het kan namelijk voorkomen dat er allerlei aanbiedingen gedaan worden voor dit toestel waardoor je nog goedkoper uit ben. Zo weet je zeker dat je online het iphone 6s los toestel goedkoopste. Ook heb je hem nog in diverse kleuren want je kunt het iphone 6s los toestel wit, zwart, rood of zilver kopen. Denk dus goed na voordat je een iphone 6s zonder abonnement overweegt. Het is natuurlijk een wat ouder model maar voor veel mensen beschikken dit soort smartphones nog over meer dan voldoende kwaliteiten.

Je kunt de iphone 6s plus los kopen in allerlei verschillende groottes. De iphone 6 prijs los toestel kan wel verschillen want de grootte van de opslagcapaciteit heeft een invloed op de totale prijs die je betaald voor je toestel. Een iphone 6 los toestel kopen kan dus best lastig zijn als je nog niet weet welke je wil kopen. Ben je op zoek naar de iphone 6 los toestel kopen goedkoop dan raden we je aan om gebruik te maken van een aanbieding iphone 6 los toestel

 • iphone 6s 64gb los toestel
 • iphone 6 los toestel 64gb
 • iphone 6s los toestel 32gb
 • iphone 6 64gb los toestel
 • iphone 6s los toestel 16gb
 • iphone 6 los toestel 32gb
 • iphone 6 los toestel 16gb
 • iphone 6s los toestel 64gb
 • iphone 6s 32gb los toestel
 • iphone 6 16gb los toestel

iPhone 7 los toestel

Wil je een iphone 7 plus los toestel bekijken op het internet? Dat kunnen we ons goed voorstellen want het iphone 7 los kopen is nog steeds een goede optie want het model is een echte allrounder. Dit model doet het al jaren goed en wordt nog steeds goed verkocht. Veel Nederlanders die een extraatje willen kiezen voor het iphone 7 plus los kopen, daar heb je de beschikking over nog veel meer geavanceerde functies. Veel mensen kiezen een iphone 7 kopen zonder abonnement omdat de prijs het afgelopen jaren flink gedaald is. Dat is ook niet zo gek want er zijn nog veel meer nieuwe toestellen bijgekomen de afgelopen jaren.

Als je vraagt naar de iphone 7 prijs los toestel kun je ongeveer rekenen op een gemiddelde prijs van 250 tot 300 euro. Je kunt er dan vanuit gaan dat je zeker 2 jaar met dit toestel kunt doen. Als je het echt slim wil doen ga je voor een iphone 7 aanbieding los toestel want dan kun je echt veel kosten besparen, het kan soms zelfs voorkomen dat er bijna 20% van je iphone 7 los wordt afgetrokken.  Zo wordt het wel erg makkelijk om een iphone 7 los toestel nieuw te kopen want je bespaart al snel 100 euro op je toestel. Je ziet het al, het is dus helemaal niet moeilijk om de goedkoopste iphone 7 los toestel vinden zonder al te veel gedoe.

 • iphone 7 128gb los toestel
 • iphone 7 los toestel 128gb
 • iphone 7 plus 128gb los toestel
 • iphone 7 32gb los toestel
 • iphone 7 los toestel 32gb
 • iphone 7 los toestel 64gb
 • iphone 7 plus los toestel 128gb

iPhone 8 los toestel

Wil je iphone 8 los online bekijken en vergelijken? Dat kunnen we ons goed voorstellen want het iphone 8 los toestel kopen is nog steeds een echte allrounder. Dit model doet het al jaren goed en wordt nog steeds goed verkocht. Veel Nederlanders die een extraatje willen kiezen voor het iphone 8 plus los toestel, daar heb je de beschikking over nog veel meer geavanceerde functies. Veel mensen kiezen een iphone 8 prijs los toestel omdat de prijs de afgelopen jaren flink gedaald is. Dat is ook niet zo gek want er zijn nog veel meer nieuwe toestellen bijgekomen de afgelopen jaren.

Je wil natuurlijk wel weten wat de iphone 8 los kopen nu ongeveer kost. Nou, het is nog een relatief nieuw model waardoor de kosten nog relatief hoog zijn. Als je echt kosten wil besparen raden we je aan om volgend jaar nog een keer te kijken naar dit model. Over het algemeen zijn de smartphones flink in prijs verlaagd naar een jaar.

iPhone x los toestel

Wil je iphone x los online bekijken en vergelijken? Dat kunnen we ons goed voorstellen want het iphone x kopen los is nog steeds een aanrader door de flinke prijsdaling. Dit model doet het al jaren goed en wordt nog steeds goed verkocht. Veel Nederlanders die een extraatje willen kiezen voor een iphone x los kopen, daar heb je de beschikking over nog veel meer geavanceerde functies.

Veel mensen kiezen een iphone x kopen los toestel omdat de prijs de afgelopen jaren flink gedaald is. Dat is ook niet zo gek want er zijn nog veel meer nieuwe toestellen bijgekomen de afgelopen jaren. Daarbij zijn er een aantal retailers die regelmatig iphone x aanbieding los toestel geven zodat je nog veel meer kunt besparen op de aankoop van je smartphone

Je wil natuurlijk wel weten wat de iphone x los toestel kopen nu ongeveer kost. Nou, het is nog een relatief nieuw model waardoor de kosten nog relatief hoog zijn. Als je echt kosten wil besparen raden we je aan om volgend jaar nog een keer te kijken naar dit model. Over het algemeen zijn de smartphones flink in prijs verlaagd naar een jaar.

 

Huawei smartphone

De afgelopen jaren is Huawei steeds bekender geworden voor het Nederlandse publiek. Dat is ook niet zo gek want de Huawei smartphones zijn de afgelopen jaren goed ontvangen door het Nederlandse publiek. Waar het in het begin nog even duurde voordat Huawei tractie kreeg is het nu eigendelijk zo ver, de smartphones vliegen als warme broodjes over de toonbank.

De goede prijs/kwaliteitsverhouding van deze smartphones is bijna perfect. Nog een groot voordeel van het kopen van Huawei Smartphones is het brede assortiment dat beschikbaar is. Je kunt in bijna iedere prijsklasse wel een goede Huawei smartphone vinden. Je hebt toestellen die beschikken over wat eenvoudigere functies en je hebt modellen die meekunnen met de toptelefoons van Apple en Samsung.

In onze vergelijker kun je heel gemakkelijk alle Huawei smartphone aanbiedingen bekijken of een vergelijking maken voor een mobiel abonnement. Huawei smartphones zijn over het algemeen erg voordelig in combinatie met een abonnement of als losse telefoon.

Het komt ook vaak voor dat mensen een Huawei smartphone  willen combineren met een sim only bundel.Logisch, de aanschafwaarde van Huawei smartphones hoeft helemaal niet hoog te zijn, daarbij beschik je over top functionaliteiten tegen een betaalbare prijs.

Honor smartphone

Honor is nog relatief onbekend in Nederland. Toch is het niet raar dat deze fabrikant de Nederlandse markt betreed. Honor is namelijk een submerk van Huawei dat zich vooral richt op goedkope smartphones en toestellen die volledig gericht zijn op gamers.

De afgelopen maanden zijn er al behoorlijk wat aanbiedingen voor simlockvrije Honor smartphones langsgekomen. Maak gebruik van onze eenvoudige vergelijker en bekijk alle beschikbare Honor toestellen.

Als je op zoek bent naar een goedkoop model is Honor dus een prima optie. Als je een echt voordelige aanbieding wil verzilveren raden we je aan om te kijken naar de dit merk want voor de prijs die je betaald krijg je behoorlijk wat terug.

Wil je toch wat meer geld uitgeven aan een Honor smartphone? Dan raden we je aan om te kijken naar de beste modellen van Honor. De Honor 10, Honor 8 of Honor V10, die ook wel Honor View 10 wordt genoemd zijn een aantal uitstekende toesy voor een scherpe prijs.

Nokia smartphone

Nokia is qua historie natuurlijk een bekend merk. Iedereen kent de onverwoestbare Nokia 3310 nog wel. Toch zijn Nokia smartphones de afgelopen jaren wat naar de achtergrond verdwenen.

Een grote reden daarvoor was de keuze voor het besturingssysteem van Microsoft.
Windows Mobile was geen succes en Nokia heeft een omslag moeten maken om de huidige markt een goede kwalitatieve smartphone te bieden die mee kan met de huidige technologie.

De afgelopen jaren zijn er een aantal mooie modellen bijgekomen met de Nokia 5, Nokia 6 en Nokia 8. Een groot succes kun je het nog niet noemen maar de weg naar boven is ingezet met de nieuwste generatie Nokia smartphones. De nieuwe Nokia smartphone zit er weer aan te komen, de Nokia 9 komt binnenkort uit en het schijnt een echte nieuwe topper te worden in het Nokia assortiment.

Wil jij alvast onderzoek doen naar de nieuwe Nokia smartphones of ben je gewoon nieuwsgierig naar de huidige toestellen die beschikbaar zijn? Vergelijk dan direct de losse Nokia smartphones of vergelijk alle abonnementen die je kunt combineren met een Nokia toestel.

OnePlus smartphone
Oneplus is de afgelopen jaren een steeds grotere speler geworden op de Nederlandse markt. Het merk wordt steeds populairder door de innovatieve smartphones die worden verkocht tegen behoorlijk scherpe prijzen.

Als je de prijzen van Oneplus smartphones langs de toestellen van grote concurrent Apple of Samsung legt kun je concluderen dat er een sterke concurrent is bijgekomen. Oneplus toestellen hebben over het algemeen behoorlijk indrukwekkende specificaties. Als je kiest voor een Oneplus toestel kun je er vanuit gaan dat je een scala aan gadgets hebt aangeschaft.

De afgelopen jaren zijn Oneplus smartphones echt populair geworden toen de overstap naar OxygenOS was gemaakt. Dit besturingssysteem is gebaseerd op Android waardoor je een legio aan mogelijkheden hebt met een Oneplus toestel.

Een voorbeeld daarvan is de mogelijkheid om screenshots te maken door met 3 vingers over het scherm te bewegen, OnePlus overgestapt naar het door henzelf ontwikkelde OxygenOS, ook dat is gebaseerd op Android.

Daardoor heb je allerlei extra mogelijkheden, waardoor je OnePlus-smartphone echt uniek is. Een voorbeeld van zo’n extra optie is de mogelijkheid om screenshots te maken door met drie vingers over het scherm te vegen.

Daarnaast was Oneplus een van de eerste met een vingerafdrukscanner die ín het display was verwerkt. Kortom, met een Oneplus telefoon koop je voor een relatief goedkope prijs een smartphone die dezelfde kracht en specificaties + gadgets heeft als de bekende merken Samsung en Apple.

Xiaomi smartphone
Een Xiaomi smartphone kopen in Nederland was een jaar of 2 geleden nog niet eens mogelijk, het Chinese merk heeft echter een opmerkelijke opmars gemaakt in de Europese markt gemaakt. Ook in Nederland beginnen Xiaomi smartphones steeds vaker in het straatbeeld voor te komen.

Deze smartphones van Chinese makelij zijn niet alleen goedkoop maar hebben over het algemeen een degelijke kwaliteit. Daarnaast is het assortiment van Xiaomi waardoor je een ruime keuzemogelijkheid hebt in elke prijsklasse.

In China is de Xiaomi smartphone verankerd in het dagelijkse bestaan. In China is het merk enorm populair en ook in Nederland begint de kracht van Xiaomi smartphones steeds meer bekend te worden. De hardware van de toestellen is over het algemeen van hoge kwaliteit en je hebt modellen met een echte premium behuizing waardoor de Xiaomi smartphone van hoge kwaliteit aanvoelt.

Wil je echt direct het beste model van Xiaomi bekijken? Ga dan voor de Xiaomi Pocophone F1. Deze smartphone heeft een geweldig snelle processor en een dubbele camera voor de beste, scherpe foto’s.

Wil je een Xiaomi toestel bekijken in de middenklasse of ben je op zoek naar een goedkoper ? Bekijk dan de volgende toestellen. De Xiaomi Mi6 of Xiaomi Mi8, Xiaomi Mi A1 of XiaomiMi A2, of als je een echt uniek toestel zoekt kun je kijken naar de volgende modellen Xiaomi Mi Mix 2 of Mi Mix 2S.

HTC smartphone
Je kunt tegenwoordig nog steeds heel gemakkelijk alle HTC smartphones vergelijken op het internet. In onze vergelijker kun je alle losse toestellen of alle abonnementen met elkaar vergelijken.
HTC smartphones zijn de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden en er zijn genoeg modellen met unieke functies en een scherpe prijs. Bij HTC kun je in bijna iedere prijsklasse een passend toestel vinden. Zo ken je waarschijnlijk de bekende HTC U11 of U12+ nog wel?

Dit zijn echte toppers van de markt met de laatste technische snufjes, je hebt bijvoorbeeld de beschikking over Edge Sense, de zijkanten van deze HTC telefoons zijn drukgevoelig. Als je in het toestel knijpt kun je daarmee gemakkelijk opdrachten geven.

HTC heeft deze technologie zelf ontwikkeld voor haar smartphones. Het merk maakt daarnaast ook nog een stuk goedkopere smartphones, als je op zoek bent naar een goedkoop model raden we je aan om te kijken naar de HTC U Ultra.

Motorola smartphone
Motorola heeft een hele goede tijd gehad in het begin van de revolutie van slimme smartphones. Voordat Motorola het voor elkaar kreeg om de echte grote massa in de greep te krijgen waren de klaptelefoons van Motorola nog een van de meestverkochte smartphones. Tegenwoordig is de fabrikant ook de grote massa aan gaan spreken.

Je kunt Motorola smartphones in alle prijscategorieën verkrijgen en er is voor elk budget een geschikt Motorola toestel te vinden. Ben je op zoek naar de echte krachtpatsers van Motorola? Gebruik dan de vergelijker en selecteer de Motorola Moto Z, Moto Z2 Force of Moto Z3 Play.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je een smartphone van het merk Motorola zoek. Als je een toestel zoekt met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding raden we je aan om in de vergelijker de Motorola Moto G6 te bekijken.

De afgelopen jaren heeft Motorola met de voorganger de Moto G5 behoorlijk goede resultaten behaald. Alle Motorola smartphones draaien tegenwoordig op Android. Op sommige punten zul je merken dat de fabrikant wat wijzigingen heeft aangebracht in de Android ervaring, als je bekend met Android zul je je echter snel thuisvoelen.

Sony smartphone
Sony is natuurlijk al lang bekend van de Playstation, Camera’s en televisies. Met al deze ervaring en kennis maakt Sony tegenwoordig ook smartphones. De afgelopen jaren heeft Sony met de Xperia toestellen geprobeerd een grote groep consumenten te verleiden om een Sony smartphone te kopen.

Het fijne van Sony smartphones is de prijs/kwaliteit verhouding. Je kunt in werkelijk elke prijsklasse een toestel vinden, over het algemeen is de hardware en de camera van een hoogwaardig Sony gelijk aan grote spelers als Samsung.

Ben jij op zoek naar een krachtige Sony smartphone die beschikt over een goede camera en extra gadgets? Bekijk dan direct de Sony Xperia XZ2 Premium, XZ1, XZ en XZ Compact of de Sony Xperia Z5, Z3 in onze handige vergelijker. In deze vergelijker kun je heel gemakkelijk de goedkoopste Sony smartphones vergelijken, of je nu op zoek bent naar een abonnement of los toestel alles is mogelijk.

LG smartphone
LG is natuurlijk een erg bekend merk over de gehele wereld. Het bedrijf maakt diverse producten die variëren van wasdrogers tot smartphones. LG maakt ook toestellen in allerlei verschillende prijscategorieën.

Zo kun je goedkope smartphones van LG vinden of kun je de keuze maken uit het luxe assortiment van LG toestellen. Als je op zoek bent naar een goedkope LG smartphone raden we je de LG K4 aan, deze heeft de basisfunctionaliteiten die iedereen nodig heeft en beschikt over krachtige hardware voor een zacht prijsje.

Ben je meer op zoek naar de beste smartphones van LG? Dan kun je eens een kijkje nemen in de vergelijker, de volgende modellen van LG beschikken over een premium look en functionaliteiten.
De LG G5, LG G6, LG V30 of LG G40 ThinQ zijn het overwegen waard en de nieuwste LG smartphone van 2018, de LG G7 ThinQ schijnt een revolutie te worden omdat deze telefoon zich richt op Artificial Intelligence en krachtige camera.

Blackberry smartphone
Iedereen kent BlackBerry natuurlijk wel van de grote successen met de fysieke toetsenbordjes die in het toestel verwerkt zijn. Een typisch kenmerk van BlackBerry smartphones is dus het fysieke toetsenbord maar er is nog een grote onderscheidende factor voor BlackBerry.

De veiligheid, het merk heeft de focus de laatste jaren vooral verlegd naar veilige communicatie. BlackBerry is met haar smartphones al een tijdje geleden overgestapt naar Android. Je kunt nu dus ook gemakkelijk gebruik maken van Facebook, Whatsapp of andere handige apps.

Alle BlackBerry smartphones zijn standaard uitgerust met de zogenoemde DTEK Software waar je bestanden extra goed mee beveiligd worden. Het is daarom niet gek dat je veel regeringsleiders en zakenlui een BlackBerry smartphone ziet kopen, de afgelopen jaren heb je wellicht minder van BlackBerry toestellen gehoord maar het bedrijf maakt nog steeds kwalitatief hoogwaardige en vooral veilige modellen die bij uitstek gebruikt kunnen worden in het zakenleven.